toekomstmuziek! BS GO! De Wissel

toekomstmuziek! BS GO! De Wissel

omdat ik ervan overtuigd was/ben dat scholen die met de toekomst van de leerlingen bezig zijn zeker met deze materie aan de slag moeten gaan

 

Als pas beginnende directrice van BS De Wissel bestelde ik in augustus jullie doos omdat ik ervan overtuigd was/ben dat scholen die met de toekomst van de leerlingen bezig zijn zeker met deze materie aan de slag moeten gaan. Tot op dit moment werd er nog niet veel georganiseerd rond digitaal burgerschap op onze school. Wij hebben nog geen leuke ideeën of projecten om met collega’s te delen.
Ik heb de inhoud van de doos met heel veel interesse bekeken en de collega’s aangemoedigd om met een aantal supertoffe ideetjes alvast aan de slag te gaan, en de goesting om dat in hun klasjes aan bod te laten komen is er zeker!
In de beleidsplannen en visie van onze school voor de volgende jaren zal er zeker meer aandacht zijn om met onze leerlingen, het lerarenteam en ouders aan de slag te gaan rond digitale geletterdheid en mediawijsheid.
We willen jullie dan ook bedanken voor deze aanzet en jullie zeker aanmoedigen om dit heel nuttige werk verder te zetten!

De Wissel - Veerle-Laakdal

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *