Samen zorgen voor Digitaal Burgerschap?

Waarom sponsor worden

In 2017 en 2018 bereikten we met de project oproep om scholen te inspireren en in te zetten op  digitaal burgerschap meer dan 700 scholen verspreid over heel Vlaanderen. Hierdoor ondersteunden we meer dan 150.000 leerlingen en 1000 betrokken leerkrachten. Maar liefst 100 projecten werden geselecteerd als laureaten in deze vorige edities. Onze doelstelling voor 2019 blijft ambitieus. We hopen weer meer dan 500 scholen te bereiken!

Deze actie is volledig GRATIS VOOR DE SCHOLEN, om alles zo laagdrempelig mogelijk te houden. Daarom is uw bijdrage erg belangrijk voor ons en voor de vele kinderen die we bereiken.      

Steun ons

Door het project #SociaalsteSchool te steunen kan u als bedrijf mee voldoen aan uw corporate of social responability. U bent samen met ons aan het werk voor een goed doel, op een innoverende en creatieve manier. U geniet mee van de uitstraling die de #SociaalsteSchool heeft. 

Wenst u als bedrijf te sponsoren dan bekijken we graag op maat voorstellen die aansluiten bij uw verwachtingen. Contacteer ons U kan ook een bijdrage doen om uw  school  of die van uw kinderen te ondersteunen. Wij bieden workshops Sociaal Online  en persoonlijke begeleiding vanaf 400 euro.

Bijdrage

  • Indien u een factuur wenst gelieve dan hier uw BTW nr. Te vermelden
  • 0,00 €