Drink je Ice Tea als een BOS !

BOS is trots op het ontwikkelen van een authentiek, vrolijk, gezond assortiment verfrissende rooibosdranken die waarde toevoegen aan Afrikaanse grondstoffen en banen creëren voor zijn bewoners. Maar dit is niet genoeg; BOS streeft ook naar een ethisch beheerde onderneming (van boerderij naar tafel).
Aangezien we in juli 2010 onze eerste blik verkocht hebben, heeft BOS zich ertoe verbonden om één boom te planten en te onderhouden voor elke 2000 blikken of verpakkingen die BOS Ice Rooibos verkocht.
Dus, elke keer als je een BOS opent, draag ​​je een kleine bijdrage aan de bevoorrading van minderbevoorrechte en onder de groene gebieden in Zuid-Afrika. En je draagt ​​bij tot het omkeren van de globale impact van klimaatverandering. Om te kunnen voldoen aan de aanplant en onderhoud van onze bomen, heeft BOS samengewerkt met onze vrienden van Greenpop; een prachtige Cape Town-based non-profit organisatie die in Zuid-Afrika opgroeit door inheemse en fruitbomen te planten in niet-groene scholen, crèches en gemeentecentra.

 

sCooledu